Project Description

Rear Two Storey Extension – Wivenhoe

This rear extension project required a corner infill to extend the kitchen and dining area on the ground floor whilst adding a first floor bedroom. It has been constructed in matching brickwork and plain tiles to the roof with timber double glazed windows. The project has been a pleasure to work on and all has been added on seamlessly.

  • 2 Storey Extension

  • Added Extra Bedroom

  • Timber Double Glazed Windows

Rear Two Storey Extension - WivenhoeRear Two Storey Extension - Wivenhoe
Rear Two Storey Extension Wivenhoe
Two Story Extension
Rear Two Storey Extension - Wivenhoe

Project Architects

Architects in Colchester

Thinking of starting a Building Project? Get in touch Now

Complete the form below to make your project a reality